Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För. lust. else och liv.

 

 

Han hade alltid tänkt

att hon skulle finnas kvar.

När berövar tron hoppet att solen

alltid stiger åter?

Som en vissnad dikesren om våren

den blir ju så grann vad det lider-

men inte hon.

hon vissnade även om våren och innan

hösten värmt det sista av andetagen

var hon borta.

 

Han skulle leva vidare vart efter men aldrig, aldrig

se dagen nalkas som det solstänk den en gång var.

han visste bittrare än så.

Det är inte alltid dagar bringar ljus.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-07 21:11



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
:)Ett konstverk*applåd*
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP