Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag skrev för länge sen men jag tycker den är fin jag :D

Ha en trevlig helg!




Å kolla vad jag hittade!

Tänkte idag.



Ingen hast i snötäcket.
Ingen stress.

Det ska ingenstans, väl färdas till
innandömmet
när tid är.

Tills dess vila och glittra.

Gömmer och stänger.
Öppnar och visar.


Tröstligt stilla

snö

För blicken.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-08 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP