Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17 år som gifta idag!

 

 

Vi har sommar vet du, blandat med höst men aldrig

vinter, nej.

Vi har dagar som är som andras

där molnen far men solen hittar fram då och då.

Jo vi har regnbågar och vi hittar alltid skatterna

du och jag.

Vi har sommar, och sand emellan tårna, båtrodd och god fiskelycka.

Och om vinterstormarna skulle smyga sig in i någon springa vi glömt

att täta då håller vi.

älskade, samman.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-08 19:07



Bookmark and Share


  ULJO
En underbar beskrivning av sann kärlek, lycka till med de kommande 17.
2011-04-11

  Lindalou
SÅ vackert skrivet och grattis önskar jag er!
2011-04-08

  Carola Bouvin
Underbart, den kärleken avundas vi alla. Grattis till 17 år!
2011-04-08

  Suzy med punkterna
Varmt, ömt och stort
2011-04-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
17 år! Grattis
och lycka till då:
***båda två***
***************
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP