Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlöst (som viskat)

 

 

Riv texterna jag har höjd mot himlen

och orden, orden som färdas.

Jag har famnat tyst, sett dina ögon

 

omhuldat

 

närhållit

 

men när din hand

mötte min

 

talades allt.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-08 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP