Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev dikten för nån månad sen.Den är skriven till mina älsklingar,tvillingarna.


Mina syskon


Trygghet är vad jag känner med dem,mina småsyskon
min kärlek till dem den är så stor.

När jag tittar på dem så ler jag och ibland kan en tår falla
men det är bara för att jag Älskar dem så otroligt mycket.

Det finns nog inga ord som kan beskriva den kärleken
se har förgyllat mitt liv,kan inte tänka mig en dag utan dem
fast om jag ibland vill bort ifrån dem.

Men ändo jag kan inte leva utan dem
utan deras skratt,utan deras tjat,utan deras tjafs och all dans.

De gör mig lycklig-Alltid




Fri vers av Manal
Läst 421 gånger
Publicerad 2004-07-17 01:07



Bookmark and Share


  Leyla
det kallar jag för äkta kärlek.
2004-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal