Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till honom.


Jag klandrar inte dig.

 

Jag vet,

jag vet vännen min.

Och jag klandrar inte dig.

 

Jag vet att du var tvungen.

annars skulle du dö.

Du skulle vissna.

 

För när jag fann dig

var du död, men jag

lyckades få dig att blomstra.

 

Du höll mig inne

tills du behövde gå.

Min kärlek räckte inte.

 

För det fannas en annan

som gav dig allt.

Hon fanns precis tätt intill dig.

 

Jag vet älskling

att du behövde få leva,

att få andas

och skapa ett hem.

 

Jag klandrar inte dig,

för du älskade aldrig mig.

 




Fri vers av Manal
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-12-20 18:47



Bookmark and Share


  Markattan
En målande skildring så full av smärta och sorg, men ändå också av förståelse och kärlek. Kraftfulla rader komponerade med mycket känsla.
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal