Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du sa det på ett så kallt sätt,du stack just en kniv igenom mitt hjärta!


Jag är upptagen

Jag är upptagen
det var just det du sa.
Men jag har ju något viktigt att fråga om.

Men du är upptagen
jag får väl skita i det då.
Men jag måste egentligen fråga

Du svara mig på
ett så kallt sätt
\"Jag är upptagen\"

Du kunde väl ha
sagt lite mer än så.
Kunde du inte låtsas ha tid lite senare?

Du sårade mig nyss
men du förstod det inte nog.
För jag visade inte min smärta




Fri vers av Manal
Läst 325 gånger
Publicerad 2004-07-17 02:26



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Men visa din smärta nästagång!
2004-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal