Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplåten.

 

 

Räck mig långt, vilja,

och tron på mitt förnuft

där dagar smaker lent och frisk vill jag

se.

Som strilande regn far min

kropp ut mot det

som får mig att

andas, att le.

 

För att välja, att bjuda

upp till en dans med allt

det

som gjort mig så fel

Är något jag vill och

jag vi göra det fort för jag vet

det kan göra mig hel.

 

Jag vill stänga dörrar jag

låst förut, utan  behov

att titta dit och att leva dem.

 

Jag vill öppna de de dörrar jag

aldrig sett förut och som

jag vet kan föra mig hem.

 

Så hjärta led mitt förnuft rätt väg

låt blåa himlar min dag.

Den enda som har möjlighet

att förändra mig själv

är ego sum, mitt jag.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-13 11:45



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart skrivet som alltid när det gäller dina ord.
2011-04-14

  Gisela Nordell
något av det bästa jag läst av dig!
Härligt livsbejakande om att våga leva!
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP