Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av dig.

 

Över kinden, brännande het

balanserad

Men

 

mitt jag är alltid en utgård ett

gärde sällan beträtt.

 

Så förundras jag och

rodnar berusande vald.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-14 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålandeläst
harrlitt!

radklang
som ljuder in
i njutan
2011-04-23

  etthjärtaäralltidrött
Ahh, så underbart!
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP