Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krypta/ eld.

Bredda dig, djup

mina bojjor har inte rum att

falla, att sjunka.

Ystert överflöda, jag vill

skratta där nere åt dem som sa

att jag var

förstenad.

Dagen hugger sig in med ljuslågor

skär varje tum av sötma.

Drabbar mig.

 

släpper så tyngden inför.

 

ljusfödd.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-14 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP