Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

 

Vila vid

vi har det vi har

Du är kärare än var morgon ny

Som sol går upp och andetag

tar vid

färdas vi.

 

Om oro tar i oss och vardag bråkar

och sömnen faller över ord

vet att när jag vaknar dig så

är min lycka gjord

 

Om livet har du mig

vinden tar ett famntag

och vilda vägar har vi

 

när du gråter har jag dig

 

innerligt..

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-16 21:50



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det här var verkligen innerligt och omslutande, med en gränslös kärlek.
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP