Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad Påsk Limerick

Två kycklingar från Överboda

ville inte bli alltför goda

Till dynghövda de smög

för att äta en hög

de klarade sig får man förmoda

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 1430 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-19 07:18



Bookmark and Share


  Njord
Bra!
2011-04-21

  Polisen
Roligt att se den här sidan av dig.
2011-04-21

  © anakreon VIP
Well, shit happens, as they say...
Happy Eastern!
Calle
2011-04-19

  Junitvillingen
Haha vad du kan Yrre!! Härligt rolig limerick så här i påsktider - applåder:-))
2011-04-19

  ULJO
Glad Påsk till dig för detta roliga alster.
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP