Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lvuad avek efter ett familjebesök från sin vårdare.




Kanske en stjärna.

 

Ibland har jag undrat hur du ser

saker hur de tecknar sig framför dina ögon och

vad du tänker, precis då.

Jag har undrat hur det känns i din kropp, som en lite vilsen darrning av längtan men

vart och vad Sebastian?

Var det all sol, all saknad, all längtat bort för det är ju

inte vidare.

Inatt önskar jag månljus över dina steg, och att du ska

se så klart du kan och sluta att fly.

Inatt är jag vaken och hoppas

att dagar ska gry.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-20 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP