Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, denna natt.

 

Jag bär ett barn i mina armar

som jag gjort så många gånger förut

för att sedan gå till dörren

och till livet hjälpa dem ut.

 

Man ställs inför oro och vånda

man räds i hjärta och själ

för livet är inte alltid snällt

och barnen vill man väl.

 

'Att de ska dansa och skratta är

en önskan en tro

leva i frid och frihet

och glädje i hjärtat bo.

 

Ibland händer att barnen

ställs inför allt det som är svårt

som jag innerligen önskat

vi sluppit i livet vårt

 

De händer att de far vilse

polis som kommer om natt

säger att du är borta

mitt hjärta min älskade skatt.

 

Och natten fylls av vånda all oro

om vart du du är

vart söker du skydd i kylan

vad gör du mot dig där.

 

Jag antar att jag får vänta,

du kommer ju tillbaka

men tills dess så har din familj

att oroa, tänka och vaka.

 

Jag bär ett barn i mina armar

som jag sjunger godnattvisa för

samtidigt som jag gråter

och undrar vad du gör.

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-21 07:22



Bookmark and Share


  Polisen
Jag har mött oron i tusental. Du träffar så rätt.
2011-04-21

    Bodil Sandberg
Enormt fint !!så är det så blir det våndor och oro och saknad
men väl dom vet vart man är när dom behöver en !!
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP