Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkermåne

 

 

Bara såsom ledsamheter kommer ibland. Lite i sänder sedan som ett stort hån mot

lugnet i hjärtat.

Jag skulle inte börjat andas mer sakta, jag skulle inte.

 

Bränt är det, broar och nygrönt gräs och mina händer mot det svedda, svarta,

sorg och saknad gör så ont tidiga timmar av en dag.

inte mindre mot kvällningen men jag drömmer aldrig då.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-21 10:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
denna upplevelse
är upplevelsebar och jag är i den

ofta

kram sänder jag dig
2011-04-25

  Lindalou
Svår smärta lyser genom dina ord. Vackert och sorgligt.
2011-04-21

  Carola Bouvin
Det kan kännas så ibland... på en gång lugnet infinner sig så rasar något annat, det är ledsamt. Fint skriver du.
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP