Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar jag vetat

Vart ska jag skicka sms till dig och jag

önskar att Facebook gav automatiska positiva svar när man skicka medelanden som du inte besvarar och jag önskar att du

bara sa,

 

det är ok mamma.

 

För två år sedan och inget har förändrats.

bland, när du stänger mej ute och 
jag inte förstår singnalerna du sänder ut
önskar jag att jag var en Gps 
som hittade dig, ett avkodnings system 
som dekrypterade dig innan.
Innan allt är försent.

Tänkte att jag skulle köpa en
nödraket och specialglasögon
för att kunna se innanför och
i mörkret som omger dig eller
tända en tändsticka så att
mörkret inte skulle vara lika mörkt
och det skulle bli lättare att bara härda ut

Men mest av allt önskar jag att du ville
tala.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-21 21:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
min upplevelse är

att just genom den du är
är du gnistan vilken skänker exakt det ljus vilket orkas i dessa stunder

vetskapen av att du är
2011-04-25

  Lindalou
Önskar jag kunde vidarebefordra denna text dit den ska... Ens barn är ens allt.

Kram vännen
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP