Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara som (tusen lyckor)

 

Finns det saker att dö för, värt att andas en sista gång

vore det faktist att sväva, med dig i en luftballong.

 

Alla sorger lämnas där nere, all sorgtyngda vardagarna våra

allt det som gör ont, allt det onda och svåra.

 

Där skulle vi kyssas och dela löften min man och jag

sådana vi redan lever och våra andetag dag för dag.

 

För du gör mig endast lycklig och jag litar på dig

att när det svåra fräter, finns du där och håller mig.

 

Där som  vi vore avskilda, heliga och rörda, i vår luftballong.

jag hoppas jag önskar jag vågar lyfta med dig denna enda gång.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-21 23:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så underbart vackert

och visst vågar du

du vackra
visst vågar du
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP