Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

 Och man gör det med andan i halsen.

Bär och stoppar undan i djupaste hörn och

kommer på sig själv att titta ut i

ingenting som om det var

dig man såg.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-23 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP