Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrattade i dag.

 

Det är inte som jag ser

det är som jag känner och därför

syns hjärtslagen

utanpå min blus.

Klumpen i magen för sig osedd och ut

som små tårar jag ilsket torkar bort för

jag är egentligen arg men

 

mycket, mycket rädd.

 

Kom hem.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-23 15:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver hur det är

och till det
att du skriver så
säger jag
tack
2011-04-25

  LeeT
gillar känslan!
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP