Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubinröd eld

 

Vi eldar och har en Majbrasa och vi fnittrar och vi busar men

någonstans är du

Du är inte här.

 

Och jag skrattar och leker och jag förundras över

att hjärtat kan gråta

 

så där malande.

Under tiden.

 

Kom hem.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-23 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP