Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygga.

 

 

Vi famnar livet och håller viljan nära

vi har dagar om oss och kring

för viljan finns att förändra

att bygga på saker och ting

 

Du ler på ett sätt som bara du kan

och vi skrattar högt inuti

våra ögon är en sägen

och de som sjungs om är vi

 

Jag har skrivit så många visor

och vi har tonsatt dem du och jag

vi har dem skrivna på våra kroppar

vi är utan förlag

 

så håll mig som knyte varmt i ditt knä

jag ska spinna högt

för hur det nu ändå är

ära du den vackraste människa jag någonsin mött.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-23 21:37



Bookmark and Share


  ULJO
Så varmt och underbart skrivet.
2011-04-26

  Lena Själsöga Keijser
så underbart vacker är denna bild och sann
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP