Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad Påsk!


Önskar er alla en riktigt skön och avkopplande fortsättning på påskhelgen!

Och så ett kollektivt TACK för alla brev och kommentarer!
(inboxen är återigen höggravid...)

 

Musan vänder sig fortfarande bort

och jag ramlar ideligen ånyo ner i brunnen

trots idoga låta bli-försök

 

vårsolen gör dock underverk

 

tillsammans med överbliven

gazpacho och

 

knäckebröd

(min trogna livlina...)

 

 




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-24 10:26



Bookmark and Share


  aol
detsamma från oss i skåneland
2011-04-28

  Måna N. Berger
Detsamma önskar jag dig, från oss i HInderstorp!
2011-04-24

  © anakreon VIP
Detsamma, Caprice!
Calle
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP