Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bild: Sjöjungfrun




Ett minne


vinterfågelen
ett minne
från is till vatten




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-25 01:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra ord till en tillika underbarbar bild!
2011-05-14

  aol
så vackert vännen
2011-04-28

    Annika J
Fint med bild och ord som en enhet!
2011-04-26

    AA VIP
Vackert. // AA
2011-04-26

  walborg
Skirt och fint - underbart foto.
2011-04-25

  Eva Helene VIP
Finfin haiku och en suggestiv bild därtill!
2011-04-25

    ej medlem längre
En värld utan förgänglighet skulle vara (full)ständigt frusen . . .
Mycket vacker bild!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP