Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sebastian är hittad




gryende och glädjen med.

Brist inte hjärta, bida dig

du har ju varmull om dig nu.

 

Ty jag har vandrat dödskuggans dal

och jag har överlevt, som du.

 

Landa hjärta ingen hals vill förtälja

detta fallande

att du är här

är översvallande.

 

 

 

 

 

 

 



 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-28 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och magisk känsla i dikten! Tycker mycket om.
2011-05-01

  Anders Perols
Trösterikt, vackert skrivet.
2011-04-29

  Gisela Nordell
verkligen fin känsla!
2011-04-28

  aol
så innerlig varm är din känsla
2011-04-28

  Junitvillingen
Sann, innerlig, bubbelglädje och tacksamhet!!! Kan känna allt det i dina väl vävda ord. Kram*
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP