Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om dig

Du har gjort underverk med mig
Tror inte att du är medveten
Du väckte mig från mitt komatillstånd
Jag är knoppen som har börjat blomma
Tack vare dig
Jag saknar dig redan...




Fri vers av Charly
Läst 289 gånger
Publicerad 2005-12-23 20:19



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket underbar dikt som jag antar handlar om kärlek!
2005-12-23

  Laijza
Fina tankar i fin förpackning...
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly