Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup poesi. Godnatt.

 

 

Bär inte viljan som en ask i din hand

ha den intill ditt hjärta

sätt den stundom i lagom brand

matad med glädje och smärta

Följ den ut ur stickiga snår

lyft den och visa den vägen

ur askan ska resa sig det du förmår

om du bara är trägen.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 1202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-01 21:31



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Massa applåder för din jättefina dikt "yrre"!!!
2011-05-02

  Lindalou
Och trägen vinner...
Kloka ord.
2011-05-01

  Anna*
Suveränt! Applåderar och sparar ♥
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP