Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting

Någonting har hänt
vinden är annorlunda
orden skiljer sig

det är...

så skönt






Övriga genrer av Sören
Läst 239 gånger
Publicerad 2005-12-23 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören