Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter besöket på psyket.




Uppfläkt.

 Ibland vill jag inte se livet i dig

hur det tär

 

Och om jag hade en önskan kvar

skulle du stråla som en

sensommardag.

 

Men du är här.

 

Och jag åkte med ögonen fästade på allting runtomkring

för att jag inte vill

släppa ut gråten för jag är som

du så ledsen

inuti

hur ledsen kan man bli?

 

Men jag som du skrattar och leker och tar dagar som

dagar kommer och vi

rastar hundarna och rings och vi

är så ledsna inuti

du för ditt liv och

jag

för dig.

du är ju allt för mig.

 

Och vad gör man och vad säger man när alla tycker att man är så stark som orkar

men själv undrar man om man verkligen gör det

när ledsenheten sipprar ut som

oskriken gråt

som man hastigt torkar bort med handen.

Så naken kan man bli.

Om man har det som vi.

Emelie.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-02 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker önskan mitt i den djupa, svåra smärtan...
2011-05-03

  Anders Perols
Stark och utlämnande text som inte lämnar läsaren oberörd. Mycket bra!
2011-05-03

  ULJO
Starka ord
2011-05-03

  Christine Sabel
aj det gör ont i hjärtat, önskar för er att ni kan g¨åta ibland och att hon får det bättre <3
2011-05-02

    bitch
smärtan är fysisk och smittsam :(
2011-05-02

    ej medlem längre
Djupt ont. Oskriken gråt som vrider om allt.
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP