Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt.

 

Det är en kall natt i natt. som omslag har jag täcket

och därute fryser.

min bara kropp mot lakanen. fastgjuten i detta varma

mjuka faller sömnen över mig.svart. jag ska inte vakna under småtimmarna.

jag ska bara värma mig.lite.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-03 20:48



Bookmark and Share


  Aftonvännen
:)))

^^ ...
2011-05-04

  Sturesdotter
kyla, värme i diktrader som går nära inpå...närmare än man väntar sig

superb!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP