Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Kärlek*

Mina känslor har aldrig fått plats mellan två stjärnor. Det känns ofta så fel att sammanfatta mina känslor i ordet "lycklig" även om varje sekund av livet är oersättligt. Ord blir aldrig mer än ord, små verbala legobitar med färger som bara du ser och som jag aldrig själv kan bestämma. Det känns så fattigt att sammanfatta allt som jag känner för alla dessa människor och djur i ett ord som "kärlek". Som om detta hav av nerver är en mytisk ingrediens med prislapp. Det finns knappt något mer frustrerande än ord.




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 621 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-04 08:51



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket bra text!
Håller med dig i det du skriver, svårt att definiera i ord vad tex lycka är. Ändå är det just orden som kan berätta så enormt mycket om oss. Dock är orden betydelselösa om de ord vi avser saknar innebörd för oss. Att agera blir desto viktigare, för att fånga känslorna och för att nå ut på riktigt, även utanför raderna vi skriver. Bra och mycket intressant text som får mig att tänka till ett extra varv.

För att vara lite konstruktiv:
Jag föreslår att du delar upp texten lite så den blir mer luftig så budskapet kommer fram ännu bättre, tex nytt stycke vid "Det känns så fattigt...." och så hade jag satt den avslutande raden helt ensam, (tomrad mellan där.)
2012-02-16

  Saga-Sofia
Ord är bara en liten, liten skärva av språket.

Språket är bara en detalj i människan.
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno