Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbs jobbat i stockholmet hela veckan, kanske, kanske blir vi det länet till.




Hemma!

 

Varligen kärlekstagen

omgordad ser jag

 

somligt blomster

somligt törnen

 

Vad framtiden än mig anbelangar

har jag

 

dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2011-05-06 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP