Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som gofika.

 Vilda vinet ramar in

stundom väl förväxt

men vad gör väl det när jag är din

Såsom kvällning faller

 

Hur som och dagar gå sin kos

väl gör så årstid stundom

men jag är din Äppelros

blommande på var gren

 

Här finnes inga ränker mellan

stån upp du varligt vackra!

kiv är blott stundom, mera sällan

än kyssar och lek.

 

Tidigt släcker nätter till

varsamt famnande oss emellan

älskogsmöte, jag vill!

rosam morgon.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-07 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP