Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om allt trasigt.

 

 

Såsom regn

flyter ut över mitt ansikte

 

Moder

vät mig tårar

jag ska gråta

 

som du.

 

Vila mig mark jag ska

lägga mig invid.

 

Jag ska lyssna ut mot

som du

jorda mig

Låt mina tankar

högt och störst

som drömmarna men

 

Vät mig tårar

jag ska gråta först.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-07 22:29



Bookmark and Share


  Lindalou
Vem kan trösta om inte moder jord. Vackert.
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP