Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefullt

Om något vore
viktigare
än livet själv
skulle det få vänta
om jag fick
stjäla en minut
med dig




Fri vers av ia VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-08 23:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
uppskattandes
2011-07-15

  Mow Dean VIP
underbart skrivet.
2011-05-09

  TT
...så BRA med så få ord...ryser...gillar!!!
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP