Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem, det blir alltid så.

 

Vindla vacker

vilda rot

runt årstid gången svår

med fingret läser jag din färd

bland många tysta år.

En knopp en blomma och

sedan dö men

roten lever kvar

vaggad av en livslång önskan

i växandets ämbar.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-10 06:32



Bookmark and Share


  Junitvillingen
En mästarinna - ja det är du som kan poeta så här vackert!!
2011-05-10

  Lindalou
Väldigt vackert..
2011-05-10

  ULJO
Underbart vackert om livets kretslopp
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP