Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barcelona nästa.

 

 

Min flykt är inte som vildänders slag

ej som maskrosfrön som de dansar

den sker lite om sänder vareviga dag

en par centimeter från mattrasans fransar.

 

Där häver jag mig på tå och sträcker mig rak

emot gammeltakets vita rygg

för hur ska man rymma utan mycken omak

och utan att känna sig otrygg?

 

Kanske behöver bara tanken få resa sig

i möjligheten som finns

då behöver jag aldrig flytta mig

jag reser vida och av det jag finns.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-10 13:41



Bookmark and Share


  Aftonvännen
sådant här uppskattar jag

detaljer i stort och smått

och en känsla av närvaro
2011-05-10

  Christine Sabel
Tanken och fantasin är det bästa vi har!
2011-05-10

    Bodil Sandberg
Helt suveränt fint och klokordat!!en dikt att älska!!!!
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP