Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... i våren ... på gården ...




Himmel över jord

 

himlen vilar över jord
sälla ögonblick
azurblåa viskningar




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 1005 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2011-05-11 23:44



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... än en gång är det
vår med himmelen
på vår gård
2014-05-18

  Bo Lövhalka
Vackert! Tack!
2013-04-09

  Göran P Rödholm
En fin, inkännande text.
2013-01-28

  Helena C.W.
Tack för en liten bit av din vackert, uttrycksfulla himmel och dikt. Bra!!!
2012-12-02

  Den gamle
Fin :-)
2012-11-11

  ERD-man-SKY VIP
Vackert!
2012-01-22

  Liisa Maria
Kevätkaihonkukka - i sin vackraste färg och namn.
2011-12-06

  M M Mannheim VIP
Vilken härlg text. Jag ryser av de vackra få orden som säger mer än tusentals ord!
2011-11-24

  Linda CH VIP
Himmelskt vackert!
2011-07-14

  Quasimodo
Sällsamt och vackert det som finns där hela tiden, om vi ser det och ett fint uttryck för det i din haiku här!!
2011-07-13

  aol
gillar så din dikt
2011-05-15

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om din dikt!

Speciellt:

"azurblåa viskningar"
2011-05-14

  Minkki VIP
vårblå, fin! Och så roligt med 7-5-7, har den varianten ett särskilt namn? Eller är det ett uttryck för din glada kreativitet?
2011-05-12

  Eva Helene VIP
Skönt vårmöte här!
2011-05-12

    ej medlem längre
Mjuk och öm, mycket vacker
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP