Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Skogens Saga*

Långt bortom stad och by.

Bortom kall, mörk öde skog.

Så fjärran eldsken hörs älvskratt.

Toner av sång och frid.

 

En älvdrottnings vandring.

Svanhjärta som bländvit snö.

Likt himmelska vingar hon bär.

 

Måneljus, Stjärneljus lyser enslig

gran och stig.

Trollbunden av häxkraft dansar

vacker ljuvaste själ.

Svepande, Skridande flyger hon

som vinden omkring.

 

Sovande ro. Silverljuset i tindrande

ögonsömn.

Hjärta av lyckliga drömmar.

Bortom grönskande gryningsdag.




Fri vers av Mona Drugge
Läst 987 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-12 21:18



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Silverljus vacker
och skir flyger
älvan på
stjärneljusdrömmar
fri..

Underbart
vackra
penseldrag
i poesin..

Bokmärker
2011-11-20

  aol
underbart rogivande skaldat vännen
2011-08-15

  Linda CH VIP
Sagoskimrande vackert!
2011-05-19

  Elwania
Långt bortom stad och by.

Bortom kall, mörk öde skog.

Så fjärran eldsken hörs älvskratt.

Underbar skapelse du gjort här
2011-05-14

  La Magnólia VIP
Ljuvlig läsning .. så skir och vacker ...
2011-05-13

  Maj-Lis VIP
Så fin...den tog jag till mitt hjärta
2011-05-13

    ej medlem längre
Otroligt mysig och målande dikt. Mina tankar går direkt mot sagornas värld.
2011-05-13

  aol
bara så vackert skaldat
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge