Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Vi ses snart igen...\"

Så står han där
Tittar på mig med sina busiga blå ögon
Hans hår är rufsigt
Hans leende lika bländande
Säger ingenting

Det är tyst

Så slänger han sig i sängen igen
Denna gång med alla kläder på
På väg att gå
Kan inte slita sig
Vill vara kvar hos mig

Han kysser mig
på pannan
på kinden
på läpparna
på brösten
Han är ivrig och het
Blicken säger att han vill ha mig

NU

Han är tvungen att gå
Stiger upp ur sängen igen
Tittar på mig med sina busiga blå ögon
Hans hår är rufsigare än innan
Hans leende är lika bländande och brett
Han säger ingenting

Det är tyst

Han slänger iväg en kyss med sin hand
och säger:

\"Vi ses snart igen...\"




Fri vers av Charly
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-12-26 12:42



Bookmark and Share


  Laijza
Dubbla tolkningar för mig, föds här..Men att tolka innehållet är ju inte så väsentligt, bara helheten, bejbi. Och som helhet tycker jag att det är en rak, enkel text. Men härliga detaljer. Ditt sätt att skriva är väldigt enkelt, som utdrag ur din lilla dagbok. tack för att jag fick läsa..*ler*
2006-01-10

  Karin I
ohh.
härligt berättat.
gillar det skarpt.
2005-12-26

  Propella
Ååååå nyförelskelse *smälter* Vilken härlig text!
2005-12-26

  Jessica Ewa
Mmmmm.....härligt!
2005-12-26

  Pulsatilla
Så himlastormande härligt!!!
;}
2005-12-26

    Cajsa
Vilken underbar, fin dikt! Gillar den!
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly