Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minemalt i tusende.

 

Över armarna står småhår upp som soldater om dig givakt

inte förrens du rör med tungan över

är de i sin fullaste prakt.

 

Mina ben om din midja

som naturligt rör sig till

i tvåsamhet kropparna möts

röra sig av sig självt de vill

i känslor nötas och blöts

 

Somligt sker under täcket som

en vildsam saga i sig

det skulle aldrig klara leva om

det inte vore för dig

 

Vi är lycksamma

17 år är ett tal som bär respekt

om det handlar om två

min önskan är att resten av åren som finns

ska vara de bästa som går att få




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-13 23:53



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Sexig liten visa.Titeln är klurig och en ovanlig liknelse där i början, den om soldater. Kul rimförsök och en helt egen rytm och underbart halsbrytande meningsbyggnad.
2011-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP