Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pepptalk.

Sjung där gröna knoppen bryter

sjung till värmes omtag ut

sjung för dem där hoppet tryter

att livet fanns, det tog ej slut.

 

Bara lindat höljt och gömt

de sakta väckts och se

om glada toner du nu glömt

vakna lyssna, sjung och le.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-16 12:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Göra-glad-rader
dina rim känns naturliga
och förhöjer känslan
av jabidan och tillförsikt
tack
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP