Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta storord.

 

vänta,

bara så, snälla, så litet.

Detta är ju inte dyrbart och 

faktiskt lite slitet.

 

Använt om och om igen

lekts med

andats så där som bara just det kan en

tidig morgon då ingen vaknat än och in i

ett öra som ligger stilla i en dröm.

 

tyst,

så litet ännu, vänta.

det tar tid att nå ett sådant

varsamt dörren glänta

 

Håll mig jag räds så detta stora

som över vilda hav forsar det och jag kan inget styra

och du vet att himlar rycker tag i mig.

 

litet,

vänta ännu tyst.

jag har redan känt detta

genom mina läppar som du kysst.

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Yrre VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-18 08:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varligtviskande
gottläst
essens
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP