Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid jobbigt att bryta långvarig tystnad...

raderandet av min första kommentar på länge gjorde inte saken bättre precis




Ner i brunnen igen? nej, så fan heller!!



att inte en enskild kommentar

kommer att fälla utslaget

kan väl tänkas

 

men den borttagna

var faktiskt

bland mina bästa

 

på den här sajten

 

ganska tungt att ladda om

efter detta...

 

och mer än 3 månaders

depressiv tystnad

 

på den fronten

 

 




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-19 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP