Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod!

 

Det är fuktigt nu.

Inom mig vandrar viljan att försöka och svetten 

gör att jag blossar men

jag ska, jag ska.

 

våga.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-21 06:46



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Korta rader, få ord och ändå, du får fram mängder av bilder inombords hos mig.
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP