Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattliga vakna drömmar.

 

 

Vårvänslas

skogsdungern ljuder av doft

och mossan är förförande len

Ängslas intet

vi är ju blott stoft

och vi har vår uti våra ben

 

Kom i mitt famntag

du sommarnattsman

dölj ej rosor, jag ser dem ju nu

i allt sådant kärlek du kan

 

Inatt har vi vänslat

lek älskog vi två

i det som somliga kallar liv

härifrån vidare vi nu ska gå

mot evigt i väldigt kliv

 

Vad sommar gör mot hjärtan i rött

vi aldrig kan förstå

men om det får oss att må väldigt gott

vi annat kan försmå

 

Vårvänslas, solen är ett par timmar bort

och månen styr oss nu

den som kan få mig att drömma mig bort är

du, du du!




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-22 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP