Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

satt barnvakt några timmar efter jobbet på hemtjänsten




och den ljusnande framtid är ett minne blott

jämför livet mellan treåringen och åttiotreåringen

bägge behöver hjälp och stöd

men där slutar likheterna

 

den unga på väg in i framtiden

självklart i centrum 

ivrig att höras och synas

 

den gamle på sin väg utför

får nådigt besök av hemtjänsten

för blöjbyten och snabba insatser

 

tiden är utmätt

 

livet går upp och sen går det ner

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-25 22:19



Bookmark and Share


  Minkki VIP
realism...
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan