Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla världens barn.

 

 

Alla världens barn

fryser

gråter

och har ingen mat.

 

Varje barn har sin historia

den ena har utnyttjats

den andra har blivit utslängd

och den tredje har mist sina föräldrar i krig.

 

Alla världens barn

behöver kärlek

trygghet

och ett hem att komma till.

 

Varje barn tror sig inte

ha någon utväg.

Alla världens barn

vet inte om deras rättigheter

 

Så låt oss nu

vi hela mänskligeten,

berätta för dem

 

Att de har rätt till

värme

lycka

och mat.

                                                                        

Låt oss sträcka fram vår hand

och öppna vårt hjärta

till alla världens barn.




Fri vers av Manal
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-12-28 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal