Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

05:57-06:03






dunet på perrongen
rör sej lätt mellan minuterna
fjättrad vid vinden
vilse
från en fjäderdräkt

benpar passerar
noterar deras
drag
 
i ett olikt mönster








Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-27 22:34



Bookmark and Share


  Hannah Norman
Fint! Jag känner igen känslan som jag får när jag läser! Bra!
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson