Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För om.

 

Vad jag hittar efter vägen är

spår som leder rätt

jag har sett månen i dis i kväll

Och jag har andats stort och med all rätt

där jag gått och jag har sjungit högt

och gjort mig synlig i livet på alla sätt.

 

Jag har styrt själva livet mening

i en barnvagn från 93 och meningen

har sovit i rengnigt dis

det känns stort på

något annorlunda vis

 

Någongång kommer man hem och det gjorde vi

en regnig kväll man kunnat gråta till

men vi gick med glädje och det är ju det jag vill

att hela livet  i sig

ska förbli.

 

Som en sång som en promenad i glädje

genom regn och dis i ögonfransar

vill jag skratta och sjunga trots

att livet chansar för

 

om man aldrig dansar?




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-05-27 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP