Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rid över åkrarna, bli.



Jag ger dig ett glas vin och

väntar dina ord jag

sitter i soffan sådär som man inte ska om man är mig och jag

lutar mig tillbaka när du talar.


I fönstret bakom dig vaknar natten och den viskar

precis som du.


Jag hör inte allt som du säger men det spelar ingen roll.


I dina ögons bottnar ser jag vad du tvivlar i ditt hjärta

Jag ser hela livet där. och du tar nya andetag och formar stora On och jag nickar

förstående


För jag finns där även om jag inte anar vet du för

jag har inte gått där månar vart i nedan




Hur sargade hjärtan får liv om igen, som ditt.


Jag har sett änglarna runt dig och barn som lämnat liv

jag har sett solar dö i dig


men ändå

Den där sommaren som barnet av dig badade sina fötter intill

mina


hade jag dig ett hjärtslag


Som sommarnatten innan den vaknat innat den insett att

den funnits till, alls, än.


Som du.


Vackrare än någonsin där du sitter och hur du talar

kära


som liv.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-27 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP